.

D'esquerre a dreta: Xavier Vaqué (Delegat de Sorigué a Tarragona), Josep Maria Andreu i Lluis Villena. Foto:Tarragona21

Com un autèntica injecció d’aire fresc i amb la intenció de convertir-se en un matrimoni feliç, Nàstic i Sorigué han presentat l’acord de patrocini que vincula a l’empresa de Lleida com a principal sponsor de l’equip grana per aquesta campanya i dues més.

L’acord que ja el va anunciar el president de la SAE, Josep Maria Andreu, en la darrera junta d’accionistes és a raó de 300.000 per campanya i suposarà que Sorigué ocupi un espai destacat a la samarreta del Nàstic a partir de la temporada 2015/16.

El Conseller Delegat de Sorigué, Lluís Villena, ha estat l’encarregat d’explicar les condicions de l’acord i els motius que han portat a la constructora de serveis lleidatana a invertir en el Nàstic.

Segons Villena “El futbol és un mode més de cultura, el Nàstic té una vinculació molt gran amb Tarragona, és un club brillant i estem convençuts que en breu estarà allí on li toca”.

Villena ha explicat que Sorigué inverteix en diferents accions culturals arreu del territori i sobretot a Lleida.

Josep Maria Andreu i Lluis Villena a la presentació de l'acord Foto:Tarragona21

El màxim responsable del nou patrocinador grana ha marcat tres punts com a motius destacats per a començar aquest estret lligam amb el Nàstic:

1er En primer lloc donar més visibilitat.

2on Donar suport a  un club que ha d’estar més amunt

3er Vincles sentimentals amb el club i la ciutat.

Villena ha deixat clar que el fet d’invertir en el Nàstic no farà que es deixin de fer altres accions “Apostem estratègicament per Tarragona, no només això, farem inversions més importants i generar més llocs de treball que els que tenim.

Volem generar activitat i riquesa a Tarragona. Veiem el potencial de la ciutat i de l’entorn”.

Un dels consellers del Nàstic, Jordi Virgili, ha explicat la conversa que va mantenir amb Lluís Villena per a tancar les negociacions on el Conseller Delegat de Sorigué va dir que “El Nàstic pot estar tranquil, acostumem a portar bona sort”.

Aquesta bona sort i la bona marxa de l’equip han fet que el president grana, Josep Maria Andreu, hagi conclòs amb un “Quan el Nàstic pugi a primera Sorigué en serà l’sponsor”.

L’entitat grana encara no ha decidit on s’ubicarà la publicitat de Tarragona que seguirà lluint a la samarreta però en un lloc secundari.

Quim P. Casadesús