.

Un moment del lliurament dels guardons de la patronal Cepta

El parc temàtic PortAventura s’ha emportat el Premi d’Honor dels guardons CEPTA 2013, lliurats aquest divendres en la Nit Empresarial que la patronal tarragonina ha celebrat al recinte Fira Reus, de la capital del Baix Camp. L’acte, conduït per la periodista Núria Solé, ha comptat amb l’assistència del president de la Generalitat, Artur Mas.

Durant la vetllada, també s’ha reconegut com a millor empresa 2013 ‘Reserva de la Tierra S.L.’, una empresa catalana dedicada a l’elaboració, la producció i la comercialització de vins, prioritàriament catalans, així com també d’altres zones de l’Estat; i al Col·legi Aura i Turó amb el guardó a la trajectòria empresarial.

En la Nit Empresarial 2013 també s’ha guardonat a l’empresa Gomà-Camps de La Riba (Alt Camp), amb el premi a la internacionalització. El grup empresarial familiar es dedica a la fabricació, transformació i comercialització de productes de paper tissú i altres solucions afins.

El guardó a la innovació ha estat per a Terminales Portuarias, S.A. (TEPSA), una companyia independent, participada al 100% pel grup francès Petrofrance, especialitzada en la recepció, emmagatzematge i reexpedició de productes líquids a granel; mentre que el guardó a l’emprenedoria ha estat per RS Tecnologia S.L., una empresa nascuda l’any 1998 i dedicada a la innovació i desenvolupament de tecnologia pròpia en el sector de la pavimentació, a les Borges del Camp (Baix Camp).

L’Escola Internacional del Camp

La patronal també ha premiat com a empresa familiar al celler centenari Jané Ventura S.A.; a la Fundació Escola Internacional del Camp (EIC) amb el guardó a la creació d’ocupació; i a l’empresa arrelada des de fa més de 40 anys a Reus Elring Klinger, S.A.U. amb el guardó a la inserció i inclusió social.

També s’ha reconegut al Patronal Municipal de Turisme de Cambrils (Baix Camp) amb el Premi a l’Excel·lència Enoturística per a intermediaris d’oci; a l’Hotel Hostal Sport de Falset, amb el Premi a l’Excel·lència Enoturística per a allotjament-restauració; i en la categoria de cellers, pels Cellers Augustus Forum.

La Nit Empresarial 2013 també ha guardonat amb reconeixements especials: Edificaciones y Reparaciones Tarraco S.L., Finques Gomis S.L., Imprenta Requesens, Afruse S.L., Centre Tecnologia de la Química de Catalunya, Dow Chemical S.L., i Maletas Queralt. També s’ha premiat a empreses de més de quinze anys: Autoritat Portuària de Tarragona, Catalunya Mueble PJ S.L., Centre Europeu de Convencions S.L., Funerària Pedrola S.L., i GS Ofimàtica S.L.

/* JS para menú plegable móvil Divi */