.

Patricia Anton es queda amb la part positiva de la polèmica amb el Mercat del Fòrum, la continuïtat

Patricia Anton es queda amb la part positiva de la polèmica amb el Mercat del Fòrum, la continuïtat

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Patricia Anton, ha dit que es queda amb “la part positiva” de tot el “rebombori” que s’ha dut a terme pel possible tancament del Mercat del Fòrum, que finalment aquest dimecres va continuar amb Terra Pagesa.

D’aquesta manera s’ha defensat aquest matí durant el plenari municipal de les diverses crítiques i acusacions per part d’ICV-EUiA i CiU, que han parlat de “falta de política de mercats” en referència a aquest tema, al malestar dels paradistes del Mercat de Bonavista, que fins i tot es va rumorejar el seu trasllat a la Canonja, a la situació del Mercat Central i altres exemples.

Els ha donat el conseller de CiU, Xavier Quintana, que ha afirmat que “les coses no s’estan fent bé” i ha valorat que “si la solució finalment obtinguda per mantenir el mercat s’hagués fet abans s’hauria evitat el malestar i la polèmica” i ha fet comparacions amb el cost d’ocupació dels paradistes d’altres indrets. Tot i així ha admès que “rectificar és de savis”

En aquest sentit, Anton ha recordat que l’Ajuntament no va decidir tancar el Mercat sinò que van ser els dos únics paradistes restants els que van decidir no continuar amb la pujada de preus. Tot i així s’ha mostrat contenta amb el resultat final i que el “rebombori” hagi donat lloc a demanda de més paradistes i activitats per aquest Mercat.

L’alcalde Ballesteros per la seva part ha volgut puntualitzar novament que “ni el Mercat de Bonavista tenia previst traslladar-se a la Canonja ni La Canonja tenia previst acollir-lo” i que les tarifes i despeses “són calcades” a les del Mercat a Salou.

El tema ha sorgit al plenari per la moció presentada per ICV-EUiA per ‘La Coninuïtat del Mercat del Fòrum dels dimecres’, aprovada per tots els grups municipals.

/* JS para menú plegable móvil Divi */