.

La regidora de comerç Patricia Anton llençant a la paperera un dels cartells amb una paraula de sentit negatiu

La regidora de comerç Patricia Anton llençant a la paperera un dels cartells amb una paraula de sentit negatiu

Atur, por, crisi, estrès, monotonia… són algunes de les paraules amb sentit negatiu que l’Ajuntament de Tarragona i els comerciants de la ciutat conviden a deixar enrere i  llençar a la brossa aquests últims dies de l’any. Es tracta de la nova campanya comercial que s’allargarà fins al 7 de gener per iniciar el 2014 aixecant els ànims i fomentant els bons desitjos.

Per aquesta causa, els tarragonins podran veure paraules negatives ‘llençades’ literalment a les papereres de la ciutat. S’han col·locat fins a 800 cartells amb “coses dolentes”. A la vegada els comerciants repartiran paraules amb “coses bones” o de sentit positiu i en adhesius als papers de regals a les compres realitzades, uns 25.000 en total. Aquestes apareixen també a aparadores, tòtems al carrer, i en anuncis de premsa.

Un dels tòtems amb paraula de sentit positiu

Un dels tòtems amb paraula de sentit positiu

La regidora de Comerç, Patricia Anton, ha comentat que “es una forma de visulitzar que el comerç de Tarragona està viu i la il·lusió i bons sentiments dels comerciants a la ciutadania”. Calcula que participen unes 250 botigues entre centre i Part Alta.

A més, es convida a fomentar aquest postivisime a la plana facebook de la campanya ‘NadalTarragona’ amb la dita “Aquest Nadal… llança les coses dolentes i regala les coses bones” fent fotografies i deixant comentaris. Entra en joc un lot de productes del restaurant Sirco.

/* JS para menú plegable móvil Divi */