.

Imatges del moment de l'incendi. Foto: 3/24

Tragèdia irreparable al Baix Penedès aquesta matinada passada. Els Bombers han trobat morts quatre nens de 3, 5, 8 i 12 anys, que eren germans, aquest dimarts a la nit després que s’incendiés un pis al Vendrell. El cos de Bombers va rebre l’avís que hi havia foc en un edifici de quatre plantes del carrer del Mig número 3 de la capital del Baix Penedès a les 23:40 hores de la nit.

Al lloc del sinistre s’hi han desplaçat set dotacions que van veure que el foc afectava un pis de la quarta planta, on hi han trobat els menors sense vida. A més, un home de 51 anys ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. També s’han produït quatre ferits de caràcter menys greu. La resta de veïns han estat desallotjats de manera preventiva.

El pis afectat, que ha quedat destruït, en una imatge d'aquest matí. Foto: ACN

El foc s’ha donat per extingit a dos quarts i mig d’una de la matinada, i ha afectat totalment un pis de 60 metres quadrats i tres habitacions a la quarta planta. El cap dels Bombers de Tarragona, Bienvenido Aguado, ha explicat que “hem pogut rescatar la mare i un nen, però no hem pogut fer fer pels morts”.

Fins al lloc s’han desplaçat sis unitats del SEM que també ha activat un equip de psicòlegs per donar el suport psicològic als familiars. El tècnic de Protecció civil del Vendrell ha activat un centre d’acollida provisional per als veïns. També s’hi ha desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local així com de l’Institut de Medicina Legal.