.

Cartell de la Marató d'aquest diumenge

El proper diumenge 19 de gener tindrà lloc a la ciutat la IV edició de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017. La cursa, que s’ha consolidat com una de les cites esportives més importants a la ciutat, ha superat la xifra dels mil inscrits, entre ells una trentena de corredors internacionals. La prova començarà a les 9 del matí i tindrà un recorregut de 42,195km i un altre de 10km. La Marató compta amb la col·laboració Tarragona 2017: més de 60 voluntaris dels Jocs Mediterranis col·laboraran en tasques d’organització i logística de la cursa.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha manifestat que enguany “celebrem la quarta edició d’un esdeveniment de gran nivell com la Marató Costa Daurada”, que evidencia que la ciutat “està preparada per organitzar i acollir competicions esportives importants. L’èxit de les passades edicions no només avala la gran feina feta sinó que també demostra la implicació de la ciutat”.

Per la seva banda, el responsable de l’empresa organitzadora Running Solutions, Juanan Fernández, ha destacat que “estem molt satisfets per l’alt nombre d’inscrits. Cal destacar l’alta participació femenina, així com la participació de més d’una vintena d’atletes vinguts de països com Andorra, Alemanya o França, entre altres. Això demostra que la Marató de Tarragona és una cita important al calendari esportiu de molts corredors, tant nacionals com internacionals”.

Finalment, el director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat ha afegit que “la Marató Costa Daurada és una de les millors oportunitats perquè els voluntaris dels Jocs puguin participar activament en els esdeveniments esportius que s’organitzin a la ciutat. M’agradaria destacar la gran implicació i les ganes de col·laborar dels voluntaris, que des del primer moment s’han interessat en poder col·laborar en iniciatives com aquesta”.

Fira del Corredor

De la mateixa manera que en anteriors edicions s’ha creat un programa específic per acompanyants, el qual contempla diverses activitats com una ruta en vaixell o una visita al Museu del Port. A més, el dia abans de la cursa, el dissabte 18 de gener, el Refugi 1 del Moll de Costa acollirà la Fira del Corredor, una exposició amb més de 20 estands i promocions de marques esportives del sector, nutrició, dietètica, bar-cafeteria, parc infantil i un complet programa de conferències vinculades al running. Els participants també podran recollir els seus dorsals i bossa del corredor. La Fira del Corredor estarà oberta dissabte de 12 a 20 hores.

Sorteig Tarragona 2017

Els Jocs Mediterranis col·laboren activament amb la Marató Costa Daurada i han organitzat un sorteig fotogràfic obert a tothom. Durant tot el cap de setmana totes aquelles persones que pengin a Twitter o Facebook una fotografia relacionada amb la Marató amb el hashtag #sorteigmarato2017, entraran en el sorteig de 5 premis d’una samarreta tècnica de la Marató i un lot de productes dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Les fotografies participants poden ser de la Fira del Corredor del dissabte 18 o de la pròpia cursa del diumenge 19. Els noms dels 5 guanyadors es donaran a conèixer el proper dimecres 22 de gener.

Accediu al web de la Marató en aquest enllaç.