.

.

TOTS 21


Un moment de l'acte inaugural celebrat l'any passat

Superant de lluny les previsions inicials, de donar cada dia 40 dinars, el menjador social de Bonavista que impulsa l’Associació Joventut i Vida ha arribat als seus primers sis mesos d’existència servint diàriament 135 dinars a persones amb pocs recursos econòmics que són derivades a l’equipament del barri tarragoní pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona.

Afrontar les despeses que suposa mantenir obert el menjador, ja siguin les de manteniment o les de compra de certs productes de menjar, continua sent el principal mal de cap dels responsables del centre.

L’Ajuntament de Tarragona ja ha fet una part de l’aportació econòmica establerta al seu dia que s’ha sumat a l’aportació realitzada al seu moment per l’Obra Social de La Caixa.

La Diputació de Tarragona

Properament també destinarà diners al projecte la Diputació de Tarragona i de manera periòdica es reben altres quantitats de diners recollits en campanyes que organitzen entitats i particulars per aconseguir diners pel menjador com ara el concurs de “chirigotas” organitzat pels comerciants de Bonavista o les accions d’altres establiments particulars que bescanvien els seus serveis a canvi de productes d’alimentació.

Amb tot però, els responsables del menjador mantenen la seva crida a tota la societat, i a empreses en particular, per aconseguir més aportacions que garanteixin el manteniment del servei que s’ofereix sense patiments. El menjador social de Bonavista és al carrer número onze del barri tarragoní. Les persones o empreses interessades en col·laborar amb el menjador poden fer-ho a través del telèfon 977 333 250 o via email a menjadorsocial@joventutivida.com