.

L'alcalde de Creixell, Jordi Llopart, en un acte públic

L’agrupació de Ciutadans Creixell ha arrencat l’any presentant diverses peticions de reformes pel municipi. Segons la coordinadora de l’agrupació, Victoria Fuentes, “la gestió de l’actual govern municipal resulta inexistent, ja que els serveis bàsics no els està oferint correctament”.

C’s denuncia “la poca accessibilitat” que té el ciutadà als arxius públics, així com “la pèssima gestió de l’administració local” en el servei de neteja municipal. L’agrupació ha exposat a l’Ajuntament “reformes urgents per a un servei públic eficient”.

Segons Fuentes, “això nomès és la punta de l’iceberg. L’juntament justifica el no oferir els serveis bàsics amb la crisi i el deute municipal”. Afegeix que “l’actual govern ha d’aprendre a diferenciar l’urgent del prioritari. La salubritat pública és urgent”.

Victoria Fuentes assegura que l’agrupació segueix treballant pel municipi i que ja estan redactant un informe amb més deficiències i reformes municipals.

La coordinadora també assenyala a l’Ajuntament “per no escoltar” les associacions com ara Per la defensa del litoral tarragoní, associació amb la qual l’agrupació col·labora des dels seus inicis. C’s Creixell assegura que “governar sense tenir en compte l’opinió del ciutadà ens perjudica a tots”.