.

Imatge d'arxiu de Josep Poblet amb el president Artur Mas.

Imatge d'arxiu de Josep Poblet amb el president Artur Mas.

Convergència Democràtica de Catalunya dóna “ple suport” a l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, que aquest dilluns ha estat imputat en una peça separada del cas Innova de Reus. A través d’un comunicat el partit es mostra convençut de la innocència de Poblet i sorprès per una imputació que arriba “justament dos dies després que l’alcalde Poblet hagués intervingut en l’assemblea general de l’ANC i el dia abans que es debati al Congrés la petició de la transferència a la Generalitat de la competència per celebrar referèndums”.

El partit ha fet extensiu el suport a la Junta de Govern Local de l’Ajuntament i s’ha mostrat convençut que “quedarà demostrat el bon fer administratiu del consistori, basat en el rigor i la honestedat”.

La formació ha mostrat el desig que el procés judicial compti “amb totes les garanties de l’Estat de dret” perquè aquesta afecta “persones amb una llarga trajectòria pública marcada per l’exemplaritat”. Finalment el partit demana “celeritat” perquè els imputats “puguin donar totes les explicacions per aclarir la situació”.