5 jul 2012

TPI arriba a Tarragona per revolucionar el concepte de club de pàdel

Una de les 10 pistes de pàdel (hi ha set indoor i tres outdoor) amb les que compta el club TPI

Tarragona Pàdel Indoor (TPI) és un nou club de pàdel que arriba a Tarragona amb la intenció de “revolucionar el concepte de club de pàdel”. Situat en el polígon Francolí (parcel·la 10), en l’antiga fàbrica de Coca-Cola, darrere del Gross Mercat, Tarragona Pàdel Indoor vol oferir i satisfer totes les necessitats del jugador de pàdel, però també la dels seus familiars, amics i nens.

En una superfície de 14.000 metres quadrats es podrà gaudir dintre d’un recinte privat de 10 pistes de pàdel –set d’elles indoor i tres outdoor- de darrera generació. A més, l’equip de TPI compta amb dos professors de luxe com són Pablo Greco i Luis Ferrini, que posaran a disposició de tots els socis el seu saber en el domini i la tècnica de la raqueta. I és que TPI pretén “ajudar a formar als futurs campions d’aquesta especialitat a través de la seva escola de formació. Això és una prioritat del club”. Com a complement per a la preparació esportiva, TPI disposa del Padelfit, un gimnàs especialitzat i innovador que permetrà treballar als jugadors moviments específics de pàdel i que compta també amb servei de fisioteràpia.

TPI dóna un valor afegit a les seves instal·lacions ja que també compta amb pistes de beachvolley, tennis platja i zona multiespotiva; zona de joc infantil, terrassa chill-out i barbacoa. Tot plegat, fa que el recinte sigui molt més que un club de pàdel i es converteix en un recinte esportiu i familiar. El club també disposa de pàrquing privat tancat i vestuaris acondicionats amb taquilles personals, així com un restaurant de qualitat.

Javier Molins, un dels socis fundadors de TPI assegura que “creiem en Tarragona per a tenir unes instal·lacions d’aquestes característiques que van més enllà d’un simple club de pádel. Volem formar jugadors, que els socis gaudeixin d’aquest esport i que les seves famílies i nens els acompanyin i tots s’ho passin bé”.

El club va obrir les seves portes el cap de setmana del 16 i 17 de juny. L’horari és de 09:00 a 00:00 hores de dilluns a diumenge. Si vols més informació, pots visitar la web del club.

Clica a " Me gusta " i tindràs tota l'actualitat al teu Facebook

Deixar un comentari


TARRAGONA


TARRAGONA


repsol

Josep Carreras


repsol


repsol


repsol


repsolEl CatllarRibes


Cercador avançat

Cercar per data
Cercar per secció
Cercar amb Google
TARRAGONAUrbaser


TARRAGONA 21 | Diari digital tecnologia WordPress.