5 jul 2012

TPI arriba a Tarragona per revolucionar el concepte de club de pàdel

Una de les 10 pistes de pàdel (hi ha set indoor i tres outdoor) amb les que compta el club TPI

Tarragona Pàdel Indoor (TPI) és un nou club de pàdel que arriba a Tarragona amb la intenció de “revolucionar el concepte de club de pàdel”. Situat en el polígon Francolí (parcel·la 10), en l’antiga fàbrica de Coca-Cola, darrere del Gross Mercat, Tarragona Pàdel Indoor vol oferir i satisfer totes les necessitats del jugador de pàdel, però també la dels seus familiars, amics i nens.

En una superfície de 14.000 metres quadrats es podrà gaudir dintre d’un recinte privat de 10 pistes de pàdel –set d’elles indoor i tres outdoor- de darrera generació. A més, l’equip de TPI compta amb dos professors de luxe com són Pablo Greco i Luis Ferrini, que posaran a disposició de tots els socis el seu saber en el domini i la tècnica de la raqueta. I és que TPI pretén “ajudar a formar als futurs campions d’aquesta especialitat a través de la seva escola de formació. Això és una prioritat del club”. Com a complement per a la preparació esportiva, TPI disposa del Padelfit, un gimnàs especialitzat i innovador que permetrà treballar als jugadors moviments específics de pàdel i que compta també amb servei de fisioteràpia.

TPI dóna un valor afegit a les seves instal·lacions ja que també compta amb pistes de beachvolley, tennis platja i zona multiespotiva; zona de joc infantil, terrassa chill-out i barbacoa. Tot plegat, fa que el recinte sigui molt més que un club de pàdel i es converteix en un recinte esportiu i familiar. El club també disposa de pàrquing privat tancat i vestuaris acondicionats amb taquilles personals, així com un restaurant de qualitat.

Javier Molins, un dels socis fundadors de TPI assegura que “creiem en Tarragona per a tenir unes instal·lacions d’aquestes característiques que van més enllà d’un simple club de pádel. Volem formar jugadors, que els socis gaudeixin d’aquest esport i que les seves famílies i nens els acompanyin i tots s’ho passin bé”.

El club va obrir les seves portes el cap de setmana del 16 i 17 de juny. L’horari és de 09:00 a 00:00 hores de dilluns a diumenge. Si vols més informació, pots visitar la web del club.

Clica a " Me gusta " i tindràs tota l'actualitat al teu Facebook

Deixar un comentariEl CatllarEl Catllar


Iniciativa

TARRAGONA


Ribes


Cercador avançat

Cercar per data
Cercar per secció
Cercar amb Google
TARRAGONA


TARRAGONAUrbaser


clece


TARRAGONA 21 | Diari digital tecnologia WordPress.