28 ene 2012

Tarragona demostra el seu compromís en la lluita contra les retallades del Govern

Tarragona ha respòs a la crida per protestar contra les retallades

La pancarta és prou clara com per haver de fer cap comentari

La concentració s'ha transformat en mini-manifestació abans de llegir el manifest

Tarragona ha respòs a la crida per protestar contra les retallades

Unes 2.500 persones aproximadament s’han concentrat aquest dissabte a la tarda a la Rambla Nova per tal de protestar contra les retallades dels governs de la Generalitat i de l’Estat dels drets públics, contra la dictadura financera i, per generalitzar, contra tot allò que fa que que la societat cada vegada estigui més allunyada de l’ideal de l’Estat del Benestar. La concentració, convocada sota el lema ‘Ocupa la Rambla’ per la Plataforma Ciutadana en Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea 15M de Tarragona, ha tornat a ser un èxit i han participat funcionaris i treballadors de la funció pública (de bombers a mestres, de mossos a metges, funcionaris de presons, etc.), així com persones pertanyents a una trentena d’entitats tarragonines. La concentració s’ha celebrat aquest dissabte a les quatre capitals de província catalanes.

La pancarta és prou clara com per haver de fer cap comentari

Ja són unes quantes les vegades que Tarragona surt al carrer en protesta contra les retallades públiques. I durant el darrer any, s’han viscut unes quantes manifestacions amb un seguiment històric a la ciutat. Aquest dissabte, unes 3.000 persones, un nombre destacat tot i ser menor que al d’altres actes celebrats darrerament. Això, però, no preocupa a la plataforma ciutadana contra les retallades. “El que hem viscut avui era una concentració, no una gran manifestació. I durant aquests dies ho hem treballat en aquest sentit”, explica el seu president, Antoni Peco. “Per això ha vingut menys gent. Però la ciutadania no està cansada de sortir al carrer”.

La concentració s'ha transformat en mini-manifestació abans de llegir el manifest

De fet, la Plataforma no pensa en altra cosa que no sigui continuar amb el seu calendari de protestes. “Seguirem fent manifestacions i actes reivindicatius el temps que faci falta. Mentre que els governs no ens garanteixin els nostres drets bàsics i no recuperem tot allò que hem perdut pel camí, no ens aturarem. Això ho tenim  molt clar”, ha afirmat Peco.

La concentració s’ha convertit en manifestació un cop llegides les reivindicacions dels col·lectius en matèria social, de sanitat, d’educació, etc. Un cop han desfilat per la Rambla, han tornat al punt de sortida, a l’Estàtua dels Despullats, on han llegit el manifest. Feia fred i segurament tothom estaria millor a casa. Però ningú s’ha mogut. I és que el compromís de Tarragona en la lluita contra les retallades i la dictadura financera no és cosa d’un dia.

Clica a " Me gusta " i tindràs tota l'actualitat al teu Facebook

Deixar un comentari

1 Comentari per “Tarragona demostra el seu compromís en la lluita contra les retallades del Govern”

  1. [...] ara.com També comenten la manifestació a 324cat.cat, a Público, a Europa Press, Diari de Girona, Tarragona21, entre d’altres. comparteix :TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this [...]


TARRAGONA


TARRAGONA


repsol

repsol


repsol


repsol


repsolEl CatllarRibes


Cercador avançat

Cercar per data
Cercar per secció
Cercar amb Google
TARRAGONAUrbaser


TARRAGONA 21 | Diari digital tecnologia WordPress.