.

L'ADT va perdre per un últim quart dolent

L’ADT va sumar la vuitena derrota de la temporada davant la Salle Horta en un partit que es va escapar en el darrer quart. Els barcelonins van començar amb un parcial de 2-11 de sortida, però els tarragonins van capgirar el marcador a cop de triple per acabar guanyant el primer quart per 21-16.

El segon i tercer període van ser dominats pels de Noé Monroy, que van aconseguir avantatges de fins a deu punts (27-17 i 47-37). Els visitants, però, van aconseguir igualar el matx a sis minuts del final (53-53) i en el tram final, amb una bona defensa i una bona selecció en atac, van acabar imposant-se per deu punts (59-69).

Fitxa tècnica:

ADTorreforta (59): Viñas (21), Díaz, Larramona (12), Gilabert, Molina (2) -cinco inicial- Hernández (5), Álvarez, Yago, Maestro (4), Plaza (7) y Chaves (4).

CB Salle Horta (69): Poch (18), Rovira (4), De la Fuente (2), Bragulat (6), Carretero (6) -cinco inicial- Mulero (4), Morgaechevarría, Soler (5), Martín (6), Vicente (13), García (5).