21 nov 2012

El jazz de Laura Noah Trio i el vi de la DO Tarragona es podran gaudir a la vegada aquest dijous

El jazz vocal femení serà el protagonista en la segona edició del cicle “Jazz & Vi amb DO Tarragona” que té com a objectiu donar a conèixer una quinzena de vins de la DO Tarragona i acompanyar-los amb la música en directe d’alguns dels millors músics de jazz del Camp de Tarragona.

Laura Noah i Felix Rossy actuaran el proper 22 de novembre

Olga Pes & Gerard Marsal

Després de la primera sessió celebrada fa uns dies, el cicle continua aquest dijous 22 de novembre amb un trio format per una de les grans promeses de casa nostra, la cantant reusenca Laura Noah, que estarà acompanyada pel jove trompetista barceloní Fèlix Rossy –el més petit d’una de les grans nissagues del jazz català- i per Xavi de la Salud, uns dels músics més coneguts i prolífics de la ciutat de Tarragona. El grup Laura Noah Trio es presentarà per primer cop a Tarragona aprofitant aquest cicle. El concert tindrà lloc al Palau Firal a partir de les 19:30 hores de la tarda i amb un preu de 5 euros.

Reserva de places

Les tres sessions del cicle “Jazz & Vi amb DO Tarragona” al Palau de Congressos tenen una aforament limitat de 80 persones. Per tal de poder assistir a les sessions és necessària una reserva prèvia al telèfon 977-217931 o al mail info@dotarragona.cat. El preu de cadascun dels maridatges és de 5 euros.

Angie Rodríguez Trio

La segona edició del “Jazz & Vi amb DO Tarragona” finalitzarà el dimecres 28 de novembre amb Angie Rodríguez Trio, una formació liderada per aquesta cantant sevillana que viu a Reus des de fa uns anys i que estarà acompanyada pel saxo baríton Ivan Sáez i el contrabaix de Jordi Mestres. La sensualitat de la veu d’Angie Rodríguez és la nota predominant d’una artista que sempre ha buscat la senzillesa, la naturalitat i la delicadesa en la seva proposta jazzística.

Clica a " Me gusta " i tindràs tota l'actualitat al teu Facebook

Deixar un comentari


TARRAGONA


TARRAGONA


repsol

repsol


repsol


repsol


repsolEl CatllarRibes


Cercador avançat

Cercar per data
Cercar per secció
Cercar amb Google
TARRAGONAUrbaser


TARRAGONA 21 | Diari digital tecnologia WordPress.