.

Imatge d'arxiu del partit contra el Barça Sant Feliuenc

El Nemser TGN Bàsquet ha deixat escapar una victòria que tenia a les mans i ha registrat una nova derrota fora del pavelló del Sagrat Cor. L’equip lila ha encaixat un parcial de 27-7 en els últims deu minuts de partit i ha cedit el triomf en un quart de desconcert total per part del conjunt visitant.

Fins aleshores, el Nemser TGN Bàsquet ha dominat el matx. Després d’una bona sortida, l’equip que entrena Jordi Hernández ha arribat al descans amb un avantatge prou còmode, de 15 punts (14-29) que feia presagiar una segona meitat plàcida. En certa manera, així ha estat.

El tercer quart, tot i que ha mostrat una certa igualtat entre els dos equips, permetia les tarragonines mantenir i, fins i tot, ampliar una mica el seu avantatge i arribar, d’aquesta manera, a l’últim quart amb una diferència que semblava suficient. Malgrat tot, el Nemser TGN Bàsquet s’ha col·lapsat completament en el tram final. Les visitants han perdut un munt de pilotes que han provocat contraatacs rivals per anotar fàcilment.

El Lluïsos ha tancat molt bé el rebot defensiu i això li ha permès córrer en transició ofensiva mentre el conjunt lila semblava haver perdut el nord. Farré, que ha jugat els seus primers minuts amb el Nemser TGN Bàsquet, ha patit la rigorositat arbitral quan intentava guanyar la posició al pal baix i l’equip fallava nombrosos tirs lliures. En ple desconcert visitant, el Lluïsos, pletòric d’encert, ha anat retallant diferències i s’ha posat per davant en el resultat a un minut pel final del matx.

Amb aquesta derrota, el Nemser TGN Bàsquet encadena dues desfetes seguides i només ha guanyat un matx (Olesa) lluny de la seva pista.