.

Una imatge del Nàstic-Olot. Foto: Campdesports.cat

El Nàstic ha guanyat per 1 a 0 l’Olot i se situa tercer a la classificació. Aquesta victòria, merescuda però amb un nombre de gols molt curt per les ocasions dels grana, dóna confiança als homes de Vicente Moreno abans del clàssic del proper diumenge contra el Reus Deportiu.

El Nàstic ha sortit amb intensitat i ha intentat resoldre el partit el més aviat possible, però s’ha topat amb el sistema defensiu que ha posat damunt la gespa el tècnic visitant Arnau Sala. L’Olot no ha inquietat la porteria de Reina durant la primera part, tot el contrari que el Nàstic que atacat amb insistència al meta Wilfred.

Els grana han pogut marxar a vestidors amb un avantatge d’un parell de gols. Ho ha impedit una defensa garrotxina que s’ha tancat amb rapidesa i de manera molt ordenada.

La primera gran ocasió del Nàstic ha arribat al minut 17, quan Rayco ha creuat excessivament la pilota i aquesta ha marxat fora, ajustada a la base del pal. Tres minuts més tard s’ha produït una llarga jugada en què el Nàstic ha fet fins a cinc dispars i tots ells s’han trobat amb el cos d’un defensor olotí.

En aquest primer període l’Olot ha renunciat a l’atac i, per contra, el Nàstic ha inquietat la porteria visitant. Als 26 minuts ha estat Lago Junior qui ha pogut marcar i als 36 Wilfred li ha tret del peu una pilota a Rayco quan tot feia pensar que el primer gol estava a punt d’arribar. No ha estat així i els jugadors han marxar als vestidors amb el mateix resultat que en l’inici del partit.

Tercer gol al Nou Estadi

La segona part ha començat com la primera, amb un Nàstic que ha trepitjat l’àrea de l’Olot amb insistencia. Un cop de cap de Marcos aturat per Wilfred, el millor dels garrotxins, ha precedit el gol de Rayco al minut 57 i en aprofitar una assistència de Marcos. Aquest ha estat el tercer gol del Nàstic al Nou Estadi aquesta temporada, tot i que l’equip ha merescut tenir-ne molts més.

L’Olot que no ha xutat a porteria en tot el partit i ha intentat l’empat, però les seves accions ofensives han estat tallades per una segura defensa grana.

Fins a la conclusió del partit Cristóbal, Lago Junior i Marcos han pogut incrementar el marcador.

Fitxa

GIMNÀSTIC: Reina, Gerard, Mossa, Xisco Campos, Marí, Manolo Martínez (Cristóbal, m. 57), Jean Luc (Javi Martínez, m. 67), Rocha, Marcos, Rayco i Lago Junior (Luismi, m. 83).

OLOT: Wilfred, Argi, Rubén Canelada, Germán, Canal, Hèctor (Uri, m. 55), Carlos Martínez, Maestre, Sielva Ferrón, m. 70), Musa (David López, m. 55) i Coro.

GOL: 1-0 m. 58, Rayco.

ÀRBITRE: Raúl Nicolás Espejo. Ha mostrat targeta groga a Rocha, Manolo Martínez i Marcos, del Nàstic; a Sielva, David López i Maestre, de l’Olot.

INCIDÈNCIES: 3.491 espectadors al Nou Estadi.