.

El Nàstic ha sumat la setena victòria seguida

Victòria èpica del Nàstic, la setena consecutiva, que deixa l’equip de Vicente Moreno a només dos punts del play off quan resten nou per disputar. Els grana s’han vist obligats a remuntar un resultat advers com a conseqüència d’un gol de l’equip valencià al minut 1. Un com més els grana han demostrat que volen disputar la fase d’ascens a Segona A. L’eufòria ha esclatat entre els prop de 200 aficionats desplaçats a Bunyol i han celebrat l’1 a 2 amb els jugadors.

Les derrotes de l’Atlètic Balears i l’Hospitalet davant el Sant Andreu i el Constància, i l’empat de l’Alcoyano al camp de l’Huracán, fan que ara el Nàstic es trobi a dos punts del play off. I la propera jornada es disputaran tres partits amb sis equips implicats en la lluita per l’ascens: Nàstic-Elche Ilicitano, Atlètic Balears-l’Hospitalet i Alcoyano-lleida Esportiu.

En una de les comptades jugades en què el Levante B s’ha aproximat a la porteria de Reina ha fet l’únic gol dels valencianistes. Era el primer minut de partit i una falta llançada per Andy s’ha convertit en l’1 a 0.

El següents minuts han estat de clar domini d’un Nàstic que sempre ha donat la cara. Al minut 9 Adri Cuevas ha enviat una pilota a la fusta. El gol no ha arribat en la primera part, tot i les moltes ocasions que ha generat el Nàstic.

Dos penals

La segona part ha estat de clar domini grana i al minut 62 Marcos ha pogut fer l’empat, però ha desaprofitat el llançament d’un penal. Quatre minuts després el Levante B ha fet el segon penal de la tarda per clares mans d’un defensor i en aquesta ocasió Lago Junior ha estat encertat i ha fet l’empat.

Querol, que ha entrat en el minut 58 en substitució de Molina, ha estat, un cop més, un revulsiu. Tot i no marcar, ha creat jugades que han pogut donar avantatge al Nàstic. El gol tenia que arribar i al minut 77 Xisco Campos ha superat el porter Ovejero a la sortida d’un córner.

El Nàstic fin i tot ha intentat fer el tercer, però finalment s’ha conformat amb una gran victòria que l’apropa al play off. Queden nou punt en disputa i tot és possible. Aquest Nàstic està disposat a tornar a Segona A.

Andreu: ‘Ens mereixem el play off’

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha manifestat ‘hem patit, però l’equip ha lluitat. Estava convençut que remuntaríem. El diumenge no podem fallar de cap manera al Nou Estadi. L’afició i la plantilla s’ho mereix’.

De la seva banda, el tècnic Vicente Moreno s’ha mostrat molt satisfet per ‘l’entrega dels jugadors’ i ha dit que diumenge, contra l’Elche Ilicitano, ‘jugarem una nova final, com totes les que ens queden fins al final del partit’.

Fitxa

LEVANTE B: Ovejero, Jordi, Mossa, Carlos Tomás (Álvaro, m. 64) Expósito, Polaco, Higón, Camarasa, Rubén Fonte, Andy i Jason (Travé, m. 59).

GIMNÀSTIC: Reina, Juanjo, Verdú, Campos, Marí, Molina (Querol, m. 58), Piojo Hernández (Aguilar, m. 71), Rocha, Marcos (Rubio, m. 86), Adri Cuevas i Lago Junior.

GOLS: 1-0 Andy (1’); 1-1 Lago Junior (66’) de penal; 1-2 Xisco Campos (77’).

ÀRBITRE: César Díaz Cano. Ha mostrat tarjeta groga Jordi, Jason, Mossa, Carlos Tomás, Polaco, Álvaro i Camarasa, del Levante B; a Molina, del Nàstic.