.

Foto de família dels equips grana

El Nou Estadi ha estat l’escenari de les grans finals del Torneig Promeses 2014. Amb 24 equips participants, al final només han quedat Nàstic, La Pobla de Mafumet, Torreforta i Atl. Segre lluitant per proclamar-se campions. Cal destacar la presència del Nàstic en la final de les tres categories i la victòria en cadet i juvenil. La Pobla de Mafumet ha guanyat en infantil.

La tarda s’ha iniciat amb la final infantil, que ha enfrontat a Nàstic i La Pobla de Mafumet. Els granes no han tingut opció de victòria, ja que al descans La Pobla guanyava 0-2. En el segon temps, han sentenciat el partit amb el definitiu 0-4. D’aquesta manera s’han convertit en el primer equip en guanyar el Torneig Promeses.

Els cadets han pres el relleu i, de la mateixa manera que els infantils, han ofert una tarda de bon futbol i gols. El Nàstic ha deixat enllestit el partit a la primera meitat, amb un 6-0 que ha deixat tocat el Torreforta. Tot i així, els blaus no s’han rendit en cap moment. A la segona part, el Nàstic ha establert el definitiu 7-0 de penal.

Finalment, ha estat el torn del juvenil. Davant d’un Nou Estadi que ha aplegat una bona afluència de públic, el Nàstic s’ha proclamat campió. Ha estat una final d’un gran nivell i molt igualada, on els joves futbolistes han demostrat el seu talent. Després del temps reglamentari i amb empat a 1 al marcador, la final ha passat als penals. El Nàstic ha acabat dominant la tanda per 5-3 i s’ha adjudicat el trofeu.

Resultats:

Categoria Infantil. Nàstic 0 – 4 La Pobla de Mafumet

Categoria Cadet. Nàstic 7 – 0 Torreforta

Categoria Juvenil. Nàstic 1 – 1 Atl. Segre (5-3 penals)

El Gimnàstic tanca d’aquesta manera un torneig que ha estat un èxit esportiu, tant a nivell del club, amb dos campionats assolits, com del futbol base provincial.