.

El Messer femení del CBT

Després d’una setmana un pèl atípica d’entrenaments, les jugadores blaves volien refer-se de la dura derrota de la setmana anterior a camp del líder.

El CBT va sortir força endollat però no anotava amb fluïdesa, tot i deixar a Lluïsos sense anotar els 5 primers minuts (5-0). Ofensivament les coses no sortien, el joc s’alentia considerablement i el rival es trobava còmode. (10-11)

El segon període segueix amb el mateix ritme cansí, i sense fluïdesa ofensiva. Lluïsos començava a dominar el joc d’un període que només va registrar 4 faltes per ambdós conjunts, fet molt inusual. Al descans 19-19

El CBT va sortir del vestuari amb més gana i va anotar 10punts seguits per marxar 29-22. Tot i això, Lluïsos que portava 5 minuts sense anotar, anotava 2 triples seguits i es posa 1 punt per sobre (29-30). Intercanvi de punts fins el final del 3er període (33-34).

Les blaves es posen per davant a manca de 5 minuts (43-40), i ja no deixarien que el visitant recuperés. A manca de 40″ el CBT guanyava de 4, però un 2+1 a manca de 20″ donava una oportunitat a Lluïsos que va defensar l’acció ofensiva del CBT, i va disposar del darrer tir que no va tocar gairebé l’anella.

Al final 50-49 i la tercera victòria de la temporada pel Messer CBT.

Destacar el debut de 2 noves juniors, Nuria Maluenda i Maria del Mar Diaz que van ajudar a l’equip en la victòria.