.

Equip dels cadets

La primera jornada de les Fases d’Accés a Preferent disputada ahir es va saldar amb dues victòries de tres possibles per als equips del Club Bàsquet Tarragona.

Els dos cadets de segon any, masculí i femení van guanyar els seus corresponents partits, mentre que el júnior masculí de primer any va ensopegar a domicili.

El Cadet Femení s’enduu el derbi ciutadà.

Les noies de David Garcia van superar al Cadet A del TGN Bàsquet per un contundent 96-29. En un Serrallo ple, les blaves han dominat el marcador durant tot el partit, imposant un alt ritme de joc. A la mitja part la diferència ja era important (42-16). Les del Serrallo, però, no han afluixat en cap moment i han continuat treballant de forma excel•lent fent l’avantatge no fes més que augmentar a mesura que passaven els minuts. Com destacava David Garcia al final del partit “la intensitat de joc i la constància defensives han estat la clau per endur-nos la victòria en el primer dels tres partits de les fases”. A més, l’ampli marcador pot ser clau en cas d’empats a victòries amb algun altre equip del grup.

Les cadets visiten avui la pista del BBC Joventut de Badalona Femení (Badalona 18:00) en la segona de les tres jornades de les Fases de Preferent.

El Cadet de 2n any supera al de primer en un partit estrany.

Jugar contra un equip del mateix club sempre és estrany, i més si tens en joc una plaça de preferent. Conèixer els jugadors rivals, l’entrenador, competir contra companys amb qui comparteixes pista d’entrenament, samarreta i escut és un fet poc habitual. Però la sort va voler que els dos cadets del club quedessin enquadrats en el mateix grup. Així el Serrallo ha pigut veure avui un duel fraticida entre els dos cadets del club. El Cadet de 2n any s’enfrontava al Cadet de 1r any en un partit que han dominat els grans de principi a fi. Ja des del primer minut els jugadors de David Aragüés han apretat de valent en defensa el que els ha permès anar agafant distàncies en el marcador. Tot i així el primer quart ha estat prou igualat a nivell de joc però amb els minuts les forces dels de primer any han anat afluixant fet que han aprofitat els grans per consolidar i fer augemntar cada vegada més el seu avantatge en el marcador.

Joan Boronat, entrenador del Cadet de Primer any destacava el joc i el poder físic del rival, “Avui l’alçada, el joc i l’any de diferència han sigut les claus de la victòria del CBT A. Ens queda molt de recorregut a fer però ha estat un bon partit de pretemporada i hem pogut veure alguns dels conceptes treballats fins ara”.

El cadet de Segon any rep avui la visita del Grup Barna (Serrallo 18:00) en el segon partit de les fases de preferent. En cas de guanyar serien, matemàticament, nou equip de Preferent. El Cadet de !r any, de la seva banda, descansarà en aquesta segona jornada.

Ensopegada a domicili del Júnior de 1r any

Els júniors de primer any han caigut a la pista del FC Martinenc per un ajustat 75-71. Els homes de Vicente Nuñez no s’han pogut endur la victòria en un partit molt ajustat. El millor de la derrota és sens dubte el marcador ja que es classifiquen dos dels 3 equips del grup, i en cas de triple empat un -5 és un prou bon resultat. Els blaus tindran demà la possibilitat de sumar una victòria a casa contra el CE Laietà (Serrallo 20:00), que els permetria tenir molts números d’acabar sent equip de preferent.