.

Dos gols de Rayco i de Luismi han donat els tres punts al Nàstic davant l’Elche Ilicitano per 0 a 2. Ha estat la novena victòria de la temporada i la cinquena com a visitant. Els grana han dominat a plaer un conjunt alacantí situat en zona de descens i que al Diez Iborra ha mostrat perquè.

El partit no ha pogut començar millor. Al minut 5, i en la primera ocasió que han tingut els grana, Rayco ha rebut una pilota cedida per Marcos i ha superat el porter José Carlos, posant el Nàstic per davant al marcador. Aquest ha estat el cinquè gol del davanter canari aquesta temporada i el sisè que ha nascut d’una assistència de Marcos.

L’equip alacantí no ha inquietat al Nàstic, tot i que ha tingut el control de la pilota durant bona part de la primera part. De fet, Reina ha estat un convidat de pedra, un espectador d’excepció pràcticament durant tot l’encontre.

Els grana han arribat amb facilitat a la porteria de José Carlos i al minut 38 Luismi ha fet el segon gol dels grana, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Aquest ha estat el seu tercer gol aquesta temporada.

Ha faltat el tercer

El Nàstic ha afrontat la segona part amb la possibilitat de fer tres gols en un mateix partit per primera vergada aquesta temporada. La pressió que ha exercit el Nàstic ha impedit l’Elche Ilicitano fer un joc amb el qual se sentís còmode i les ocasions de gol han estat, com a la primera part, pels homes de Vicente Moreno, però finalment no ha caigut el tercer.

El partit ha estat plàcid per als homes de Moreno. Els alacantins només han arribat en una ocasió amb perill a la porteria de Reina. Al minut 86 el Nàstic ha pogut tornar a marcar, però la rematada de Xisco Campos s’ha estavellat en un pal. Ha faltat la cirereta del pastís però l’important és que els grana han sumat la segona victòria consecutiva.

El Nàstic seguirà una setmana més en zona de play off i el proper 4 de gener, al Nou Estadi, tancarà la primera volta davant el Villarreal B. La plantilla grana marxa de vacances amb la satisfacció de veure l’equip a la zona alta i sabent a la segona volta haurà de ratificar la seva trajectòria positiva.

Finalitzat el partit, Vicente Moreno s’ha mostrat satisfet per aquesta nova victòria. Ha dit que ‘l’equip està on volem, tot i que penso que, per mèrits, hauríem de tenir algun punt més’. El tècnic ha remarcat que ‘hem d’anar partit a partit i sumant, perquè l’important és que l’equip sigui a la zona més alta quan acabi la temporada’.

Fitxa

ELCHE ILICITANO: José Carlos, Pepe, Nacho, Fran, Hostench, Iván Agudo, Sergi, Mario, Franco, Anaba (Joaquin, m. 45), Rubio (Nico, m. 45).

GIMNÀSTIC: Reina, Gerard, Mossa, Xisco Campos, Marí, Manolo Martínez, Luismi (Molina, m. 86), Rocha, Marcos (Cristóbal, m. 72), Rayco i Giner (Lago Lunior, m. 58).

GOLS: 0-1 m. 5, Rayco; 0-2 m. 38, Luismi.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Ortiz Arias, del col·legi madrileny. Ha amonestat Iván Agudo i Sergi, de l’Elche Ilicitano; a Xisco Campos, del Nàstic.