.

Josep Poblet, a la seva sortida dels Jutjats de Reus. Foto: ACN

Josep Poblet, a la seva sortida dels Jutjats de Reus. Foto: ACN

El recurs de reforma per incompetència territorial del Jutjat número 3 de Reus, presentat per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i sis dels regidors del seu govern, no es resoldrà fins que s’aixequi el secret de sumari de la peça número vuit. Així ho ha decidit el magistrat Diego Álvarez de Juan, a instàncies de les acusacions populars del cas. El recurs presentat per Poblet no impedeix que el jutge continuï investigant la causa i les suposades connexions entre Innova i el municipi de Vila-seca, a través de la construcció d’un centre d’atenció primària que va comptar amb l’assessorament de l’arquitecte Jorge Batesteza, també imputat en el cas.

Diego Álvarez de Juan ha pres aquesta decisió perquè serà quan s’aixequi el secret de sumari “quan totes les parts, acusacions i la resta d’imputats, podran instruir-se en el contingut de la causa i podran formar el seu criteri per al·legar amb el dret que li convingui”. En cas contrari, el magistrat considera que es produïria una “evident indefensió”.

Cal recordar que Poblet i sis regidors del govern de Vila-seca estan imputats per presumptes delictes de prevariació, malverasció de cabdals públics, omissió de perseguir delictes, blanqueig de capitals i falsedat documental.

/* JS para menú plegable móvil Divi */